Serbia Lean In – Deklaracija

SERBIA LEAN IN – EMPOWER ME

UČINI SEBE PRISUTNOM

Serbia Lean In je prostor za međusobno razumevanje, umrežavanje, pojedinačni i grupni rast, i osnaživanje kroz razmenu ideja, pozitivne energije, saveta ali i izazova sa kojima se svakodnevno suočavamo.

 

Misija organizacije Serbia Lean In

Misija Serbia Lean In organizacije je da na jednom mestu okupi vredne, posebne, uspešne ambiciozne ljude svih demografija po pitanju pozicija žena u Srbiji i ostvarivanja njihovog punog potencijala, u svrhu  rada na sebi i sopstvenog razvoja. Cilj nam je da svojim aktivnostima, primerima i iskustvima podstaknemo  nova pitanja i navedemo na dijalog sve članove grupe. Osnovni cilj organizacije je da kroz aktivnosti kako u offline, tako i u online svetu, aktivno doprinosi međusobnom umrežavanju članova i članica i osnaživanju potencijala našeg društva i to najpre kroz edukativne aktivnosti, i kreiranje novog kreativnog sadržaja. Ovu organizaciju vidimo kao prostor ne samo za osvešćivanje pitanja jednakosti i dostizanje ravnopravnosti članova naše zajednice i društva, nego i omogućivanje daljeg unapredjenja istih.. Kao dugoročni napor vidimo i da osnažujući jedni druge i nalazeci načine da doprinesemo društvu na osnovu naših sposobnosti, jača se i pokret koji dugoročno direktno utiče na prilike za autentičan i dostojanstven zivot. Verujemo da udruženi kroz rad na jačanju sopstvenih kvaliteta naš glas postaje jači, naši dometi veći, a značajni rezultati vidljiviji.

U svojoj osnovi, Serbia Lean In se zalaže za autentičan i dostojanstven život, u kome sv i svi mi stojimo iza svojih odluka, radimo ono što nas ispunjava, okružene i okruzeni ljudima koji nas ispirišu i dele slične vrednosti.

Učinite sebe prisutnima,

Serbia Lean In